Solicite presupuesto

Contacte con nosotros, un equipo de profesionales le espera. Nos desplazamos donde nos necesite.


Solicite presupuesto

La història d’amor d’aquests dos ancians ve commovent a les xarxes socials

21/05/2016

Una fotografia al costat d’una ressenya que ve circulant a les xarxes socials ha commogut a molts usuaris, doncs narra l’amor d’un ancià de 80 anys cap a la seva esposa que sofreix d’alzheimer.

2014-12-31_-1420047142En la imatge es veu a dos ancians i la llegenda que acompanya és la següent:

“Ell té vuitanta anys i insisteix a esmorçar amb la seva dona. I quan li vaig preguntar, Per què la seva dona està en residència de majors?, ell va respondre, perquè té alzheimer (pèrdua de la memòria). Llavors li vaig preguntar, “Es preocuparà la seva dona si trigues a venir a esmorçar amb ella?” i va respondre “Ella ja no s’enrecorda… ja no sap qui sóc jo, des de fa cinc anys que ja no em reconeix.”

Jo sorprès, li vaig dir: “què bé! i encara així segueixes esmorçantamb ella cada matí a pesar que ella no et reconeix”.

L’home va somriure, va mirar als meus ulls i em va estrènyer la mà i llavors em va dir: “Ella no sap qui sóc jo, però jo sí sé qui és ella.”

Posted in Blog, Noticias, Personas mayores, Salud, Tercera edad by SePAdmSeministra

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies